• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

0l5b7444

Bécsbe is eljön a Fast & Furious Live Show

2017. November 15. - 10:21

Eddig nyolc Halálos iramban (Fast & Furious) film készült, és tervezik a kilencediket is, tehát a koncepció eléggé sikeresnek bizonyult. Nem is csoda, hogy élő stadion-bulit is csináltak Fast & Furious Live Show címmel, ami jövőre viharzik át Európán.

Az abroncsfüggők számára érdekes lehet, hogy a 23 előadáson Nankang abroncsokkal szerelt autókkal hajtják végre a kaszkadőrök a mutatványokat, sőt, a nemrégiben kötött öt éves megállapodás alapján a Nankang 2022-ig évente több mint ötezer abroncsot szállít a produkcióhoz. Az 1959-ben alapított tajvani gumigyártó a folyamatos termékfejlesztés révén ért el oda, hogy abroncsait alkalmasnak találták a különösen megterhelő produkcióban való szereplésre.

Hozzánk legközelebb a bécsi Stadhalléban lehet megnézni a Fast & Furious Live Show-t február 9-11 között. És hogy milyen járművek lesznek ott? Például Dodge Charger SRT-8, Honda S2000, Nissan GT-R R35, Nissan Skyline R34 GT-R, Toyota Supra, Mitsubishi EVO VIII, Mitsubishi Eclipse, Mazda RX-7 FD, azaz csupa ínyencség.

Kategóriák: Abroncsfüggők