• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

24 februari 2017. Kuhmo Testing Valencia Spain

Itt a Kumho sport-trió, az ECSTA család

2017. March 16. - 09:54

Jöhet már a nyár, különösen az olyan sportautósok számára, akik a Kumho ECSTA családdal szerelik fel kocsijukat. A koreai gyártó ugyanis három UHP abronccsal jelentkezik, amelyeket arra terveztek, hogy a határon autózva is kiválóan irányíthatók legyenek.

A Kumho ECSTA PS31 futófelületén négy fő horony fut körbe és széles keresztirányú hornyokkal együtt a nyári esők idején is minimálisra csökkentik az aquaplaning veszélyét. Az oldalfal és a futófelület stílusos design elemek a sportosságot hangsúlyozzák. A nyári UHP abroncs 14-18 hüvelykes méretben és 165-275 milliméteres szélességgel kerül a piacra.

Magas komfortszint és sportos karakter jellemzi a csúcstechnológiás ECSTA PS71 abroncsot, amelynek gyártása során olyan high-tech anyagot használnak, mint a legújabb generációs butadién-sztirol gumi, ami az aszimmetrikus mintázattal kiegészülve kiváló tapadást és rövid féktávot biztosít a nedves aszfalton is. Ez már 17-20 hüvelykes és 205-275 milliméteres méretben készül.

A 18-20 hüvelykes és 225-305 milliméter széles ECSTA PS91 a csúcsmodell: Y sebességindexű, tehát bírja a 300 fölötti sebességet is. Ez a Kumho mérnökei által kifejlesztett új generációs szilika futófelület keveréknek köszönhető. Az eredmény egy ultra-nagy teljesítményű gumiabroncs sport- és szuper sportautók számára, száraz úton rendkívül rövid fékúttal és kiemelkedően sportos jellemzőkkel.

Kategóriák: Abroncsfüggők