• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

vw

Kumho abroncsokra állítják az Atlast Tennesseeben

2018. May 31. - 09:27

Az első valóban nagy, full size kategóriájú Volkswagen SUV, az Atlas a Kumho Crugen Premium KL33 abroncsán gördül le a gyártósorról.

Észak-Amerika a pickupok és a nagyméretű SUV modellek legfőbb piaca, ezért a Volkswagen sokat vár a hétszemélyes Atlas fogadtatásától. A VW chattanoogai üzemében készülő autót 3,6 literes VR6-os benzinmotor hajtja, aminek 280 lóerős teljesítménye 245/60 R18 méretű Kumho Crugen Premium KL33 abroncsokra zúdul.

A gumikat két év fejlesztés és széleskörű tesztelés után az elmúlt év végén kezdte szállítani a Kumho a Volkswagennek. A Kumho büszke lehet a Crugen-család kiváló közúti teljesítményére, hiszen kezelhetősége, fékezési tulajdonságai, valamint stabil úttartása a gyors vezetés során tökéletesen illeszkedik a high-end SUV-okhoz. Anyagának szilika bázisa és a mintázat egyaránt halk utazást, kicsi gördülési ellenállást, vagyis alacsony fogyasztási értékeket biztosít.

A Crugen Premium KL33 a Kumho Tire dél-koreai Gwangju üzemében készül, és a VW Atlas mellett a Hyundai Santa Fe első szerelésű abroncsa is.

Kategóriák: Abroncsfüggők