• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

2018_porsche_macan_ok

Megint Nexent választott a Porsche

2017. December 7. - 10:18 ,

Tavaly ősszel a Cayenne harmadik generációja számára választotta a Nexen N’Fera RU1 abroncsot a Porsche, most pedig híre jött, hogy a kistestvér, a kompaktabb méretű, sportosabb Macan is ezt az abroncsot kapja a gyárban.

Igen szép eredmény az 1942-ben alapított koreai abroncsgyártó, a Nexen Tire számára, hogy még egy új Porsche modell gyári abroncsszállítója lehet. A Macanhoz 235/55R19, illetve 255/50R19 méretben készülnek az ultra nagyteljesítményű (UHP) nyári gumik.

A koreai és a németországi székhelyű európai Nexen fejlesztőközpont közös munkája révén létrejött abroncs már az intenzív kísérleti szakaszban bebizonyította, hogy magas szintű kényelmet és dinamikus menettulajdonságokat biztosít, miközben a száraz és nedves utakon egyaránt maximális teljesítményt nyújt, mégpedig példásan alacsony gördülési ellenállás és gördülési zaj mellett. Meg is kapta az európai minősítés során az A osztályú minősítést a nedves aszfalton való tapadására, halk suhanását pedig Noise Level 1 minősítéssel jutalmazták.

Az N’FERA RU1 páratlan kanyarodási stabilitására és sportos kezelhetőségére a legnagyobb sebességnél is számítani lehet. A biztonságos, de intenzív lassításról pedig a gyártás során alkalmazott 3D-Nano Grip Technology gondoskodik.

Kategóriák: Abroncsfüggők