• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

vw_vizzion-concept-geneva-1

Nankang a Volkswagen I.D. VIZZION kerekein

2018. March 16. - 10:52

A 88. genfi Autószalonra a Volkswagen jelentős flottát szállított. Köztük volt I.D. VIZZION is, amelynek a jövőbeni I.D. modellcsaládban vezető szerepet szánnak. A genfi fotókon aztán azt is megláttuk, milyen gumikat szereltek a kerekekre.

Ugye milyen ritka méret a 255/30 ZR 24? Hát kérem, ilyen 24 hüvelykes Nankang Ultra Sport NS II abroncsot szereltek a Volkswagen I.D. VIZZION kerekeire. A /30-as oldalfal olyan alacsony, hogy csak egészen kis betűkkel fért el rajta a Nankang felirat. Tanulmánymodellhez ritka abroncs való, különösen olyan modellhez, ami alá szokatlanul nagy átmérőjű kerekeket terveztek.

Az önvezető autónak látszó I.D. VIZZION vezetőülése előtt csupán egy polc van, de azt írja a gyári közlemény, hogy a Passat méretű kocsi „műszerfal és kormány beépítésével legkésőbb 2022-ben piacra kerül, mint a márka I.D. családjának élén álló szedán. Ez a modell alkalmas lehet önvezető funkciókra is, mert lépésről lépésre átveszi a vezető feladatait, amennyiben az autó vezetője azt úgy akarja.

Az autó kívülről egy Passat méretét idézi, de belül egy Phaeton belső terével rendelkezik. A kizárólag elektromos hajtással futó modell hatótávolsága elérheti a 650 kilométert is.

A standon álló autó minden idők egyik legemocionálisabb és legkarakteresebb Volkswagenje, és a cég ezzel azt is bemutatja, hogy még az elektromos és önvezető autók korában is lehet vonzó, karakteres és egyéni autókat gyártani.

Kategóriák: Abroncsfüggők