• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

rim-2963645_1920

Nem alszik téli álmot az Auto Bild

2018. February 27. - 12:22 ,

Még javában a hóval-faggyal bajlódunk az utakon, de az Auto Bild már gondolt a holnaputánra, vagyis a nyárra való abroncsokra is.

Időben kell kezdeni a munkát, ha a szezon előtt korrekt abroncsteszttel akar kiállni az olvasók elé a magazin. A mellékelt táblázatunk húsz szereplője az az elit csoport, amelyek közül a szakemberek ki fogják választani a legjobb nyári gumikat.

auto-bild-summer-tyre-test-2018

Ez a húszas toplista azután jött létre, hogy 51 nyári abronccsal hajtották végre a vizes és száraz fékpróbát. A fékezést a vizes felületen 80, a szárazon 100 kilométeres sebességnél kezdték meg, aztán a fékutak sorrendje alapján alakult ki az élcsapat, amelyek közül többfordulós teszten ki fogják választani 2018 legjobb nyári abroncsait.

Nagy verseny lesz, hiszen a táblázatunkban egy Falken egy Dunlop előtt végzett, egy Maxxis illetve egy Cooper mögött Goodyear, illetve Michelin modelleket látunk.

Amíg a végső eredményre várunk, mélázzunk el azokon, amelyek már a fékpróbák során lemorzsolódtak. Köztük olyan neveken, mint a Fortuna, Evergreen, Grenlander, Imperial, Gislaved, Landsail, Viking, Wanli, Minerva, Matador.

Kategóriák: Abroncsfüggők