• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

pirelli_color_ok

Pirelli Color Edition – színes egyéniség

2017. October 11. - 10:21

Valamikor, sok évtizeddel ezelőtt az amerikai luxusautókhoz fehér oldalfalú abroncs dukált. Aztán ez a divat eltűnt, és egyforma fekete lett az összes gumi. Mostanában azonban ha felmegyünk a Pirelli honlapjára, azt olvashatjuk, hogy a Pirelli Color Edition segítségével teljesen személyre szabhatóvá tehetjük autónkat.

Ez a sorozat abban különbözik a többitől, hogy az oldalfalán egy színes csík húzódik körbe, valamint a P Zero felirat a nyári, és Sottozero a téli abroncson. Mert a színes csíkot egyelőre csak ezen a két modellen kínálja a cég.
A honlap szerint a teendőink a következők:

  • Válasszunk autót – és sorra villannak fel az AMG, Aston Martin, Audi, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren, Pagani és Porsche jelvények.
  • Válasszunk színt. Jelenleg alapból fehér, szürke, sárga és piros színnel készülnek az abroncsok, de a Pirelli honlapja lehetővé teszi a választást sokszáz árnyalat közül is.
  • Ha a fenti autómárkák közül kiválasztjuk a Porsche 911-est, és a sárga színt, akkor a honlap előre 245/35 ZR20, hátulra 305/30 ZR20 méretet kínál (más méret nincs), és a garnitúra kijön 2720 euróból. Ha pedig még árnyalatot is választunk, 3540 euró a négy guriga ára.

Kategóriák: Abroncsfüggők