• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

nexen_autopromotec_ok

Új négy évszakossal jelentkezik a Nexen

2017. June 6. - 08:08

A márka jól áll a vásárlói elégedettségi versenyben is. A Nexen Tire bemutatja legújabb modelljeit és az All Road Transform koncepcióját a Bolognában május 24. és 28. között megrendezendő Autopromotec 2017 kiállításon.

A 170 négyzetméteres standján a Nexen egyebek között kiállítja a legújabb téli gumiabroncsát, a Winguard Sport2-t is, amely a 2017/2018-as szezonban 25 méretben lesz kapható, és amelyből tizenkét további méret érkezik a piacra a jövő évben. Az előzetes információk szerint a Nexen új N’Blue 4 Season gumiabroncsa szintén látható lesz a márka Autopromotec-standján.

A dél-koreai cég bejelentette, hogy a második egymást követő évben is a negyedik helyet foglalja el tizenkét gumiabroncs márka közül a 2017-es JD Power Original Equipment Tire vásárlói elégedettségi tanulmány alapján a személygépkocsi-szegmensben.

A Nexen a Porsche, a Volkswagen, a Renault és a Fiat Chrysler gyári beszállítója. A vállalatnak egy-egy fejlesztőközpontja van Koreában, Kínában, az Egyesült Államokban és Európában, valamint a két koreai mellett Kínában is van egy gyártóüzeme.

Kategóriák: Abroncsfüggők