• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

falken_touran-ok

Újabb VW-Falken megállapodás

2017. May 2. - 13:21 ,

A Falken gumiabroncsokat kap a gyárban a legújabb Volkswagen Touran is. A Volkswagen népszerű buszlimuzinját 205/60 R16 96V XL méretű Falken Ziex ZE914A Ecorun abroncsokkal szerelik fel a gyártósoron. A kocsi kategóriájában az egyik legsikeresebb volt tavaly: Európában több mint 112 ezer darab talált gazdára.

„A Touranhoz hasonló családi járműveket kereső fogyasztók számára a biztonság és a tartósság a legfontosabb jellemzők. A jármű gumiabroncsainak természetesen ugyanezeket a tulajdonságokat kell tükrözniük, kompromisszumok nélkül” – mondta mondja Christian Stolting, a Falken Tire Europe pénzügyi igazgatója, kifejezve örömét, hogy újabb Volkswagen modellhez szállíthat a cég abroncsot.

A Volkswagen AG ugyanis az Észak-Amerikában forgalmazott Golf Alltrack modellje számára a Falken négy évszakos abroncsát választotta gyári szerelésre. A Sincera SN250 A/S gumi a Golf Alltrack 17 hüvelykes kerekeire 205/55-ös méretben kerül.

A Falken gumiabroncsokat a Sumitomo Rubber Industries thaiföldi üzemében gyártják, amely 2006-ban nyílt meg, és jelenleg ez a Sumitomo Rubber Group legnagyobb kapacitású gyára.

Kategóriák: Abroncsfüggők