• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Abroncsfüggők Blog

A Mammut II.-ben nyitottunk szervizt

2018. október 19. - 13:32 , ,

A Mammut II. bevásárlóközpontba költözött az Abroncs Kereskedőház gumiabroncs szervize, amely eddig a Lövőház utca másik oldalán lévő Mammut I. üzletházban szolgálta ki a környékbeli budapesti kerületek lakóit és a flottapartnereket.

„Tapasztalataink szerint a bevásárlóközponti szerviz az abroncsokkal kapcsolatos szolgáltatások igénybe vételének rendkívül kényelmes és közkedvelt módja. Hiszen amíg autónkkal felkészült szakemberek foglalkoznak, addig el tudjuk intézni ügyes-bajos dolgainkat, bevásárlásainkat. Ügyfeleink még magasabb szintű kiszolgálása miatt döntöttünk az eddig a Mammut I. üzletházban működő szervizünk átköltözetése mellett a szomszédos Mammut II.-be. A modern eszközökkel felszerelt új helyszínen az eddiginél nagyobb alapterületen, még több szerelőállással tudjuk biztosítani a gumiabroncs szerelési és egyéb szolgáltatásainkat a flottaszolgáltatásban érintett partnereinknek és a környékbeli kerületek lakóinak”, ismertette Pollák Péter, az Abroncs Kereskedőház kereskedelmi és marketingigazgatója.

Szolgáltatásaink: gumiabroncs csere és szerviz, kerékhotel szolgáltatás, új abroncs értékesítés

Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig 9-18, szombaton 9-16 óra között.

Parkolási információ: a szervizt a Mammut II. mélygarázsának -2. szintjén a „C” parkolóban találják meg az autósok. A „C” parkolóba a Lövőház utca felől lehet behajtani. Fontos információ, hogy a maximális behajtási magasság 1,9 méter. A két bevásárlóközpont garázsa között nincs föld alatti átjárás, így aki a Mammut I.-be hajtott le, annak ki kell fizetnie a parkolás díját.

Azt tanácsoljuk, hogy jelentkezzenek be már most a téli gumi cserére, ha szeretnék elkerülni a sorban állást, mert a hónap végén nagyon sokan szeretnék majd télire cseréltetni nyári abroncsaikat.

Azok a flottába tartozó ügyfeleink, akik két szezon között igénybe vették kerékhotel szolgáltatásunkat, az alábbi felületen tudnak időpontot foglalni kerekeik cseréjére:

http://ido.akh.hu/

Magánszemélyek részére pedig alábbi felületen biztosítunk felületet időpont-kérésre:

http://ido.gumi.hu/ghlogin.php

Kapcsolat: +36 1 371 3333

Kategóriák: Abroncsfüggők, Hírek