• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

hírek, események

AKH adomany (3) - Kovács László és Romhányi Tamás

Adományokat gyűjtött a Máltai Szeretetszolgálatnak az Abroncs Kereskedőház

2017. December 8. - 10:18 , ,

Nehéz sorsú családoknak szervezett adománygyűjtést az Abroncs Kereskedőház. A vállalat munkatársai által felajánlott ruhaneműket, játékokat és tartós élelmiszereket a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak. 

Idén is adománygyűjtést szervezett munkatársai körében az Abroncs Kereskedőház. A tavaly indított kezdeményezéshez novemberben csaknem száz kollégánk csatlakozott és ajánlott fel felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyveket, gyermekjátékokat, valamint tartós élelmiszert, mondta Kovács László, a vállalat üzletfejlesztési igazgatója.

AKH adomany (2)

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén is milyen sok mindent ajánlottak fel kollégáink egy nemes cél érdekében – hangsúlyozta Kovács László. – A novemberben összegyűlt adományunkat idén is a kiemelkedően közhasznú Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el oda, ahol igazán nagy szükség van rá és így egy picit szebbé tudjuk tenni néhány nélkülöző család karácsonyát.

AKH adomany (1)

A Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta: a beérkezett adományok a főváros mellett vidéki kistelepülésekre kerülnek, ahol többszörösen hátrányos helyzetű, többnyire kisgyermekes családok, valamint fogyatékkal élők számára juttatják el a karitatív szervezet munkatársai.

Fotók: Angyal Ádám

Kategóriák: Hírek