• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

hírek, események

boss

Rocket Bunny az Automobil & Tuning Show-n az AKH standján

2018. March 21. - 08:32 , , , ,

Első alkalommal jelennek meg az Automobil & Tuning Show alkalmából Budapesten TOFU Garage autók, amelyek csak olyan kiemelkedő tuning kiállításokon láthatók, mint az Essen Motor Show.

Az AMTS ’18, vagyis az idei Automobil & Tuning Show március 23-25 között lesz Budapesten, a Hungexpo területén, ahol az Abroncs Kereskedőház (AKH) az „A” pavilon 60. standján – a Toyo Tires segítségével – két gyönyörűséget is bemutatunk.

Európában fájdalmasan ritkán láthatók a versenyautós stílusban készülő japán szélesítőkkel szerelt gépek, mint a Rocket Bunny / Pandem szettek. Most két ilyen nagyvadat is megcsodálhatunk. A múlt századi Nissanról (lánykori nevén: Datsun) látszik, hogy az alapja egy Silvia, amit azonban alaposan feldobott a kifejezetten ehhez a modellhez készült Rocket Bunny „BOSS” V2 kit. A stílusos sárvédő-szélesítések, küszöbök, diffúzoros far és fékszárny mellett ez a szett kompletten új, leginkább a veterán Skyline-ra – mások szerint 1970-es Plymouth Barracudára – emlékeztető frontot is kínál, a hozzá tartozó fényszórókkal és persze beépítő keretekkel együtt.

frs2

A másik TOFU Garage-kocsi, a Toyota Scion FR-S a Seibon karbon légterelő lapjaival kiegészített, 12 elemből álló szegecselt szett mellé a Scion FR-S BASF Tiffany Blue matt türkizét kapta. A Brada Forged garnitúrán airride futómű tartja a karosszériát. Figyelem! Mindazoknak érdemes lesz benézni a motortérbe is, akik nézni is szeretik a turbókat, nem csak meghajtani.

Kategóriák: Hírek