• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

hírek, események

kr_mentos_1

Tesztpályán is bizonyítottak mentősofőrök

2016. October 2. - 14:36

Hatodik alkalommal rendezték meg hétvégén Tiszaújvárosban a mentő-gépkocsivezetők hagyományos nemzetközi versenyét.

A borsodi városban rendezett megmérettetésre az ország minden részéből és a határon túlról – Ukrajnából, Erdélyből, Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából – is érkeztek versenyzők, akik elméleti és gyakorlati tudásukról tettek tanúbizonyságot. Utóbbi kategóriában a gépjárművezetők speciális, különböző nehézségű tesztpályán bizonyíthatták felkészültségüket, amelyet nap mint nap próbára tesznek munkájuk során a közutakon is.

Az elméleti verseny győztese a Borsod-Abaúj Zemplén megye állományába tartozó Molnár Ferenc lett, a gyakorlati verseny első helyén a hevesi Balogh Roland végzett. Az összetett versenyt pedig Komárom-Esztergom megyéből érkező Boda István nyerte. A legjobb határon túli versenyző címét a csíkszeredai Gál Gellért vette át.

A hagyományos nemzetközi eseményt Abroncs Kereskedőház is támogatta. A vállalat egy közbeszerzési eljárás nyerteseként két éven át szállíthat az Országos Mentőszolgálat flottája számára kiváló minőségű Pirelli gumiabroncsokat. Mint a fenti verseny is bizonyította: a mentőszolgálat munkájában nagyon fontos a mentőautók biztonságának megteremtése, s ennek egyik fontos eleme a kiváló minőségű abroncs felszerelése.

Kategóriák: Hírek