• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

hírek, események

gripmax

Új márkák az Abroncs Kereskedőház kínálatában

2016. October 2. - 08:08

A Gripmax Európában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában is elérhető, ismert és kedvelt termékei az idei szezontól Magyarországon elsőként az AKH kínálatában lesznek kaphatóak. 
A Gripmax minőségi anyagokat használ, s magas szintű fejlesztés- és gyártástechnológia jellemzi. Kiváló ár-érték arányú abroncsai közúton és terepen is kiválóan helytállnak. A gyár portfóliójában speciális résméretek is meg-találhatóak, amelyekkel luxusautók – például Mercedes S osztály, BMW 7, Porsche Macan, valamint SUV-k – egyebek mellett Kia Sportage, Mazda CX5, Honda CR-V – számára is tökéletes alternatívát kínál a konkurenseknél jóval kedvezőbb áron.
A Malhotra 1954-ben kezdte működését először abroncsfutózási tevékenységgel Indiában. A vállalkozás később gumiabroncsok változatos kínálatát fejlesztette ki: 1978-ban mezőgazdasági abroncsok gyártásába fogott, majd az elmúlt évtizedekben portfoliója tömör futófelületű off-road gumikkal, valamint személyautó gumiabroncsokkal bővült. Az AKH kínálatában most a gyár mezőgazdasági és ipari abroncsait kínáljuk partnereinknek.

Kategóriák: Hírek