• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

hírek, események

_D4S9887print

Veszélyben az internetes abroncskereskedelem az ünnepek előtt?

2017. November 17. - 08:56 ,

Csomagfeladási korlátozást vezetett be szerdától a Magyar Posta. Az intézkedés kizárólag a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy az év végi vásárlási láz adta többletet nem bírják el zökkenőmentesen a csomagokat szállító cégek. Ez zavart okoz az abroncspiacon is, főleg a kisebb forgalmazóknál.  Ráadásul maguk a nagykereskedelem szereplői is használják a csomagküldő szolgáltatásokat, ezért a késés nemcsak a kiskereskedelmet érinti.

Csúcsszezonban naponta körülbelül 14-20 ezer abroncsot szállítanak címzettekhez a csomagküldő szolgáltatók. Az abroncs, pláne négy tekintélyes méretű sok helyet foglal, ráadásul a gumiraktározás és a szállítmányozás is élőmunka igényes.

Mit tehet az átlagautós ennek elkerülésére? Érdemes nagyobb kereskedőt választani és némi rátartással számolni. Rossz hír, hogy az idei kerékcsere szezonról elmondható, hogy az autósok jóval később kezdtek el foglalkozni azzal, hogy a nyári abroncsaikat télire cseréltessék. Így egyszerre rohamozta meg mindenki a szervizeket, ahol bizony számos helyen komoly munkaerőhiány is nehezíti a munkavégzést. Jó hír, hogy a nagy szervizek a gyakori méreteket polcról ki tudják szolgálni.

Nem ritka az sem, hogy legkorábban kéthetes előjegyzést vesznek fel a forgalmas szervizek. Pedig októberben már minden lehetséges fórumon elhangzott, hogy itt az ideje a kerékcserének.

Az Abroncs Kereskedőház több mint harminc neves gumiabroncs- és felni gyártó egyedülállóan széles választékával várja az idei téli kerékcsere szezonban az autósokat. Budapesti szervizeiben minden szükséges munkálatot elvégeznek a szakembereink a keréknyomás helyes beállításától kezdve a centrírozásig, amely lehetővé teszi az útviszonyoknak megfelelően biztonságos közlekedést.

Vállalatunk a hazai internetes abroncspiac a legnagyobb nagykereskedelmi kiszolgálója 15 regionális nagykereskedelmi raktárt működtet országszerte ügyfelei gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében. Budapesten pedig 10 szervizben várjuk a szezonban az autósokat.

Kategóriák: Hírek