• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Rólunk

Abroncs Kereskedőház Kft.

Az Abroncs Kereskedőház Kft. (AKH) a magyar gumiabroncs szektor meghatározó vállalkozása. Az 1995-ben alapított, családi tulajdonú vállalkozásunk több mint harminc neves abroncsgyártó egyedülállóan széles választékát forgalmazza, emellett saját márkák importjában és forgalmazásában is kiemelkedőek vagyunk a magyarországi piacon. A cég a hazai piac értékesítési és szolgáltatási területén több kategóriában is piacvezető. Az AKH szezonális forgalma eléri a félmillió darab abroncsot.

A több mint háromszáz szakembernek munkát biztosító AKH jelenleg 7 saját tulajdonú kiskereskedelmi telephelyet, 4 bevásárlóközponti abroncsszervizt és két logisztikai raktárbázist üzemeltet. Vállalatunk arra törekszik, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtson a gépjármű javítási piacon is, így telephelyeink a gumiabroncs szolgáltatás mellett független autószervizként működnek. Szakszerviz programunk a széles termékválaszték mellett a legmodernebb gépek biztosította technológiát, valamint a profi szakemberek tudását és elhivatottságát foglalja magába.

Az elmúlt években több lépcsőben végrehajtott, 3 milliárd forintos beruházása révén a Komárom-Esztergom megyei Baj községben felépült Közép-Európa legnagyobb logisztikai központja. Itt a folyamatosan rendelkezésre álló gumiabroncs raktárkészlet meghaladja a 200 ezer darabot, és több százezer abroncs tárolására van lehetőség kerékhotel szolgáltatásunk révén. A teljes kapacitásunk meghaladja a félmillió darabot.

Az AKH az abroncskereskedelem és az autószerviz szolgáltatás mellett acél- és könnyűfém felnik, valamint légrugók forgalmazásával is foglalkozik. 2016-tól pedig a BP, a Castrol, az Aral prémium minőségű kenőanyagainak kiemelt forgalmazója lett a vállalatunk, amely a márkakereskedések szegmensét kizárólagosan láthatja el a világpiacot vezető gyártó termékeivel.

Az ügyfelek precíz kiszolgálását 10 budapesti szerviz mellett országszerte 85 partnerünk biztosítja. így az ország teljes területén 50 kilométeres távolságon belül az ügyfeleknek lehetőségük nyílik igénybe venni a hálózat szolgáltatásait. Ezen kívül www.gumi.hu címen elérhető webáruházában a forgalmazott termékeink biztonságosan és kényelmesen megvásárolhatóak.