• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Külföldi jelenlét

Külföldi jelenlét

 
Fejlesztéseink során a Komárom-Esztergom megyében található Baj településen felépült Közép-Európa legnagyobb gumiabroncsokat kezelő saját tulajdonú logisztikai bázisa, ahonnét a szomszédos országokba is szállítunk leányvállalatainkon keresztül.


Leányvállalataink

SC Anvelonet s.r.l. – Románia

Az Abroncs Kereskedőház 2007-ban alapította a román leányvállalatát, amely az első volt a külföldi érdekeltségek sorában. Az első években raktárt is működtetett, amelyet később felváltotta az online kereskedelem. A leányvállalat személyabroncs kis és nagykereskedelem területén, – ebből a nagyobbik részt az internetes kiskereskedelem teszi ki – tevékenykedik.

AKH Slovakia s.r.o. – Szlovákia

A szlovák leányvállalatot 2009-ben alapította az Abroncs Kereskedőház Kft. és a jelenlegi ügyvezető közös vállalatként. Elsődleges célja az AKH termék portfóliójának értékesítése a szlovák viszonteladói és végfelhasználói piacon. Az értékesítésben nagy szerepet kapnak az AKH saját importálású termékei, és ezen belül két márkát kizárólagosan is értékesíthetünk ezen a piacon. A leányvállalat székhelye Pozsonyban van, ahol kézi raktárral is rendelkezik.

AKH pneu CZ s.r.o. – Csehország

A cseh leányvállalatot az AKH alapította vegyes vállalatként a jelenlegi ügyvezetővel 2011-ben. A kínálatban a teljes AKH portfólió helyet kapott és az értékesítés a B2B és B2C megoldásokon alapul. Az ügyfelek nagy előnye, hogy a vállalkozás a széles kínálat mellett 24 órás kiszállítást tud vállalni. Az ügyfélszolgálati támogatást Pozsonyból és Budapestről szervezzük. Célunk az értékesítés darabszámának növelése alacsony költség szerkezet mellett.

AKH Pnevmatike d.o.o.- Szlovénia

A szlovén leányvállalat bejegyzése 2015-ben történt meg és az érdemi tevékenység a téli szezonban kezdődött. Az indulás óta a fókusz a viszonteladók kiszolgálása, versenyképes árszint mellett, gyors elérhetőséggel és nagyon széles márka és mintázati választékkal. A leányvállalatok közül a szlovén vállalat képes valós mennyiség eladására a nagyabroncsokból, elsődlegesen teherabroncsból, de a mezőgazdasági és ipari abroncsok értékesítése is elindult. Az eladások jelentős része a B2B weboldalunkon keresztül valósul meg.