Adatvédelmi tájékoztató

 Felhasználási feltételek

A honlapon megjelenő teljes tartalom az Abroncs Kereskedőház Kft. szellemi tulajdonát képezi. A honlapon megjelenő szövegek, fotók, hang- és videó anyagok a jogtulajdonos tulajdonát képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Az oldalon megjelenő egyes ábrák vagy logók ezen felül védjegyoltalom alatt is állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában a jogtulajdonos engedélye nélkül  – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével – bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni, mások számára hozzáférhetővé tenni.

Személyes adatok kezelésére és adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok

 • Az Abroncs Kereskedőház Kft. a weboldalaihoz, közösségi médiafelületeihez, valamint telephelyein kezdeményezett promóciós tevékenységéhez szervezett játékokhoz, kedvezmény igénybevételére jogosító kuponokhoz a Felhasználói adatok kezelésében az alábbi jogszabályokat alkalmazza: 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.
 • A Felhasználók a játékban való részvétel, vagy a kedvezményre jogosító kupon átvételének feltételeként hozzájárulnak, hogy az Abroncs Kereskedőház Kft. kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. Az Abroncs Kereskedőház Kft. kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel.
 • Az Abroncs Kereskedőház Kft. a játékhoz és igényelt kuponokhoz kapcsolódóan kizárólag a sikeres lebonyolítás és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, az adatokat kezeli: a beérkezett adatok alapján neve, mobiltelefonszáma, e-mail címe, lakcíme, IP cím, blokk adatok.
 • Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék az akh@akh.hu címre küldött ezirányú kérést tartalmazó e-mail segítségével.
 • A Felhasználó hozzájárul, hogy számára ugyanakkor üzleti ajánlatot tartalmazó direkt e-mailt küldjön az Abroncs Kereskedőház Kft.
 • A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak. A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve az Abroncs Kereskedőház és az AKH autószerviz hálózat szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket.
 • A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.
  A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.
 • A játékok során gazdára találó nyereményeket, valamint kedvezménykuponokat postai / e-mail-es úton juttatjuk el Felhasználóinknak. Szervező a nyertes Játékos nevét és lakhelyének közigazgatási megnevezését nyilvánosságra hozhatja a Játék oldalán.
 • A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát.