Az AKH Csoport a közép-európai régió meghatározó gumiabroncs forgalmazója, a magyarországi központú vállalat tevékenységével jelen van a horvát, cseh, román, szlovák és szlovén piacon is. Számos világmárka képviseletét látja el, és a legnagyobb magyarországi személyabroncs forgalmazóként nemcsak több ezer viszonteladó felé, hanem szervizeiben flotta- és végfelhasználók felé is értékesít. Szintén piacvezető a gumicsere és abroncshotel szolgáltatási területen, amit saját telephelyein, illetve kihelyezett szolgáltatásként nyújt autóflottakezelők, lízingcégek és végfelhasználók számára. A Cégcsoport a gumiabroncs értékesítés és kapcsolódó szolgáltatásokon kívül felnik és a BP motorolajok (BP, CASTROL, ARAL) forgalmazásával is foglalkozik.

Adatkezelési tájékoztatónkért, kérjük kattintson ide.

Amennyiben szívesen csatlakozna az AKH Csoporthoz, várjuk jelentkezését az alábbi munkakörökre:

Nyitott pozícióink:


RAKTÁRI MUNKATÁRS – Baj (Komárom-Esztergom megye)

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Tatai Logisztikai Központunkba azonnali kezdéssel raktáros munkatársakat keresünk, teljes munkaidőben. A részletekért KATTINTSON IDE!

GUMISZERELŐ – Budapest

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Budapesti telephelyeinkre akár pályakezdő gumiszerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba. A részletekért KATTINTSON IDE!