AKH_szervizpont_terkep_2021_01_akh-hu-karrier-oldal

Amennyiben szívesen csatlakozna az AKH Csoporthoz, várjuk jelentkezését az alábbi munkakörökre:

 

AUTÓSZERELŐ (Budapest)

Budapesti telephelyeinkre szakirányú végzettségű autószerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba.

GUMISZERELŐ (Budapest)

Budapesti telephelyeinkre akár pályakezdő gumiszerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba.
Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

RAKTÁRI MUNKATÁRS (Baj)

Komárom-Esztergom megyei Logisztikai központunkba azonnali kezdéssel raktáros munkatársakat keresünk, teljes munkaidőben.
Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Az AKH Csoport a közép-európai régió meghatározó gumiabroncs forgalmazója, a magyarországi központú vállalat tevékenységével jelen van a horvát, cseh, román, szlovák és szlovén piacon is. Számos világmárka képviseletét látja el, és a legnagyobb magyarországi személyabroncs forgalmazóként nemcsak több ezer viszonteladó felé, hanem szervizeiben flotta- és végfelhasználók felé is értékesít. Szintén piacvezető a gumicsere és abroncshotel szolgáltatási területen, amit saját telephelyein, illetve kihelyezett szolgáltatásként nyújt autóflottakezelők, lízingcégek és végfelhasználók számára. A Cégcsoport a gumiabroncs értékesítés és kapcsolódó szolgáltatásokon kívül felnik és a BP motorolajok (BP, CASTROL, ARAL) forgalmazásával is foglalkozik.