Flotta szolgáltatás

Cégcsoportunk számára már indulásától fogva kiemelt stratégiai terület a flotta üzletág. Az ország legnagyobb és legkorszerűbb gumiszervizeivel, széles választékot kínáló raktárkészlettel és komplett logisztikai háttérrel ideális partnerei vagyunk az autópark kezelő cégeknek és multinacionális nagyvállalatoknak ugyanúgy, mint a kisebb autószámokat működtető vállalkozásoknak. A gyors és precíz kiszolgálást 14 budapesti, ill. budaörsi szervizünk és több, mint 100 vidéki partnerszervizünk biztosítja, vagyis az ország teljes területén, 30km-es távolságon belül, készpénzkímélő módon van lehetőség gumiabroncs vásárlásra és a kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére.

Csúcsszezonban budapesti szervizeinkben több, mint 1.500 autót tudunk egy napon belül átszerelni. Partnereink kényelmét szolgálja, hogy budapesti szervizeink meghatározóan bejelentkezésre dolgoznak, ami nemcsak telefonon, hanem interneten keresztül is történhet (idopont.akh.hu). Ezen felül lehetőséget biztosítunk külső helyszínen történő szerelésre is, az ügyfeleink saját telephelyén. A helyszíni szerelés szolgáltatásunk kapacitása akár napi 300 autó is meghaladja.
Flotta tevékenységünk biztosítja partnereink számára a 100%-os tervezhetőséget, akár féléves távlatra is. Teljes körű szolgáltatásunk felöleli nemcsak a gumiszerviz szolgáltatásokat, hanem a gyorsszervizt, futómű-beállítást, olajcserét, az abroncsok bértárolását, valamint számítógépes adatnyilvántartást és internetes szolgáltatásokat.

A flotta üzletág honlapján (fir.akh.hu) minden, partnereink számára fontos információ online módon elérhető. Megtekinthetőek a bértárolt abroncsok paraméterei, látható a vásárolni kívánt abroncs, keréktárcsa paramétere, ára és elérhetősége, raktárkészlete. A folyamatosan rendelkezésre álló gumiabroncs raktárkészletünk meghaladja a 400.000 darabot.

Partnereinkkel hosszú távú és kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszünk, ennek köszönhetően több tízezres autó flotta állományt szolgálunk ki.

Flottairodánk központi elérhetőségei

Telefon: +36 (1) 371-3350
Fax: +36 (1) 371-3359
Levelezési cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 71-73.
E-mail: flottacenter@akh.hu

Iroda nyitvatartási ideje: hétköznap 8:00 – 17:00

Helyszíni szerelés bemutatása

Az Abroncs Kereskedőház Kft. több, mint húsz éve van jelen a flotta gumiszerviz piacán. Az évek során igazodva az ügyfelek igényeihez, az Abroncs Kereskedőház, újabb és újabb szolgáltatásokat vett fel a palettájára. Jelenleg cégünk közel 30 ezer flottás autó gumiabroncs szervizelését, szezonális cseréjét, abroncs tárolását és a gumiabroncshoz kapcsolódó egyéb szolgáltatását látja Budapesten, vidéken, illetve helyszíni szereléseken.

A legdinamikusabban fejlődő szolgáltatásunk a helyszíni szerelés. A fent említett számok alapján jelen pillanatban több mint 3500 autót szerelünk meg különböző helyszíni szereléseken. Az előzetes ügyfél előrejelzések alapján e szolgáltatás aránya várhatóan tovább fog emelkedni.
Az évek során az AKH élen járt az új technológiák bevezetésében és fejlesztésében, a vevők megelégedettségének érdekében. Ma több szervizcsapattal dolgozunk, figyelembe véve a helyszíni körülményeket.

Ennek megfelelően az Abroncs Kereskedőház képes szolgáltatni:

  • nyitott vagy zárt parkolóban
  • különböző típusú mélygarázsokban
  • egyéb, az ügyfél igényei alapján meghatározott helyszínen