• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Karrier

Karrier

Az AKH Csoport a közép-európai régió meghatározó gumiabroncs forgalmazója, a magyarországi központú vállalat tevékenységével jelen van a horvát, cseh, román, szlovák és szlovén piacon is. Számos világmárka képviseletét látja el, és a legnagyobb magyarországi személyabroncs forgalmazóként nemcsak több ezer viszonteladó felé, hanem szervizeiben flotta- és végfelhasználók felé is értékesít. Szintén piacvezető a gumicsere és abroncshotel szolgáltatási területen, amit saját telephelyein, illetve kihelyezett szolgáltatásként nyújt autóflottakezelők, lízingcégek és végfelhasználók számára. A Cégcsoport a gumiabroncs értékesítés és kapcsolódó szolgáltatásokon kívül felnik és a BP motorolajok (BP, CASTROL, ARAL) forgalmazásával is foglalkozik.

Amennyiben szívesen csatlakozna az AKH Csoporthoz, várjuk jelentkezését az alábbi munkakörökre:

Adatkezelési tájékoztatónkért, kérjük kattintson ide.

Nyitott pozícióink:


SZENIOR BANKI KÖNYVELŐ (Budapest)

Mérlegképes könyvelői végzettséggel és 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező banki könyvelő kollégánkat keressük Budapest XI. kerületi központunkba. A részletekért KATTINTSON IDE!


ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KOORDINÁTOR (Budapest)

SZLOVÉNÜL és / vagy ANGOLUL beszélő ügyfélszolgálati kollégánkat keressük Budapest XI. kerületi központunkba. A részletekért KATTINTSON IDE!


VEVŐ FOLYÓSZÁMLA ÉS KÖVETELÉS KEZELŐ (Budapest)

Budapesti munkavégzésre, számviteli vagy pénzügyi középfokú végzettségű munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba. A részletekért KATTINTSON IDE!


AUTÓSZERELŐ (Budapest)

Budapesti telephelyeinkre szakirányú végzettségű autószerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba. A részletekért KATTINTSON IDE!


GUMISZERELŐ (Budapest) Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Budapesti telephelyeinkre akár pályakezdő gumiszerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba. A részletekért KATTINTSON IDE!CSOMAGOLÁSI ÉS MŰSZAKI VEZETŐ (Baj)

Komárom-Esztergom megyei Logisztikai központunkba keressük műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkező, angolul jól beszélő kollégánkat. A részletekért KATTINTSON IDE!


RAKTÁRI MUNKATÁRS (Baj) Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Komárom-Esztergom megyei Logisztikai központunkba azonnali kezdéssel raktáros munkatársakat keresünk, teljes munkaidőben. A részletekért KATTINTSON IDE!


KARBANTARTÓ MUNKATÁRS (Baj)  

Komárom-Esztergom megyei Logisztikai központunkba azonnali kezdéssel karbantartó munkatársakat keresünk, teljes munkaidőben.  A részletekért KATTINTSON IDE!