• Az ország legnagyobb árukészletével állunk rendelkezésére!

  • Nyitva tartás

    H-Sz: 8 - 17h

Karrier

Karrier

Az AKH Csoport a közép-európai régió meghatározó gumiabroncs forgalmazója, a magyarországi központú vállalat tevékenységével jelen van a horvát, cseh, román, szlovák és szlovén piacon is. Számos világmárka képviseletét látja el, és a legnagyobb magyarországi személyabroncs forgalmazóként nemcsak több ezer viszonteladó felé, hanem szervizeiben flotta- és végfelhasználók felé is értékesít. Szintén piacvezető a gumicsere és abroncshotel szolgáltatási területen, amit saját telephelyein, illetve kihelyezett szolgáltatásként nyújt autóflottakezelők, lízingcégek és végfelhasználók számára. A Cégcsoport a gumiabroncs értékesítés és kapcsolódó szolgáltatásokon kívül felnik és a BP motorolajok (BP, CASTROL, ARAL) forgalmazásával is foglalkozik.

Amennyiben szívesen csatlakozna az AKH Csoporthoz, várjuk jelentkezését az alábbi munkakörökre:

Adatkezelési tájékoztatónkért, kérjük kattintson ide.

Nyitott pozícióink:


PROGRAMOZÓ (Budapest)

PHP, SQL, JS, JQuery, HTML és CSS-ben jártas programozót keresünk XI. kerületi központunkba. A részletekért KATTINTSON IDE!


AUTÓSZERELŐ (Budapest)

Budapesti telephelyeinkre szakirányú végzettségű autószerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba. A részletekért KATTINTSON IDE!

GUMISZERELŐ (Budapest) Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Budapesti telephelyeinkre akár pályakezdő gumiszerelő munkatársunkat várjuk teljes munkaidős, határozatlan idejű állásba. A részletekért KATTINTSON IDE!


RAKTÁRI MUNKATÁRS (Baj) Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Komárom-Esztergom megyei Logisztikai központunkba azonnali kezdéssel raktáros munkatársakat keresünk, teljes munkaidőben. A részletekért KATTINTSON IDE!

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KOORDINÁTOR

Ügyfélszolgálati koordinátor munkatársat keresünk a Fehérvári úti irodánkba. Azonnali kezdéssel, teljes munkaidőben. A részletekért KATTINTSON IDE!


GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZŐ

Részmunkaidős garanciális ügyintéző munkatársat keresünk a Fehérvári úti irodánkba. Azonnali kezdéssel, napi 4 órás munkavégzéssel, határozatlan idejű szerződéssel. A részletekért KATTINTSON IDE!